Tunus XLVIII

Beste Carnavalleien, 

Via dit stukje wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Robert Korver en sinds 2016 raadslid van onze mooie vereniging De Carnavalleien. 

Ben 54 jaar jong, en woonachtig in het mooie Putten.

Dit jaar ben ik Tunus 48, en ik mag wel zeggen dat ik zeer trots en vereerd ben om dit jaar de vereniging voor mag gaan.

Natuurlijk doe ik dat niet alleen, en heb dan ook naar mijn mening gekozen voor 2 mensen aan mijn zijde met een bulk ervaring in het carnavalsweekend, mijn Secondant JP en als onze begeleiding zijn vrouw Marian van der Steen.

Inmiddels hebben wij al veel voorpret gehad tijdens onze voorbereiding en staan wij te trappelen om het seizoen af te trappen. 

Zelf ben ik vroeger met het carnaval in aanraking gekomen toen ik nog woonachtig in Soesterberg was en gevraagd werd bij de Zotteklappers.

Daar heb ik ongeveer 10 jaar rondgelopen als raadslid en zelf was ik Prins Zotteklap de 10e.

Na een tijdje even niks meer met carnaval gedaan te hebben werd ik benaderd om eens kennis te maken bij de Carnavalleien en na deze kennismaking is mijn enthousiasme toegenomen en heb ik besloten om toe te treden tot de raad van elf, wat nu 6 jaar geleden is.

Verder wil ik alvast bij deze al onze sponsors, donateurs, leden van de 4×9 bedanken, want zonder hun steun is het bijna onmogelijk om er een mooi seizoen van te maken met natuurlijk ook de medewerking van ons inmiddels zeer bekende blaaskapel A-musicaal Neuzenvreugde en onze vaste DJ Martin.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hoop U te treffen op 1 van onze thuisgelaten om aldaar samen het glas te heffen en te proosten op een geweldig carnavalsseizoen. 

– Tunus XLVIII