TUNUS XL

Hallo iedereen,

TUNUS XL - André Moro

TUNUS XL – André Moro

Als het goed is ben ik een bekend gezicht voor velen van jullie. Mijn naam is André Moro en ik ben een geboren, getogen en nog steeds trots inwoner van dit mooie Trekkersgat en ik behoor sinds kort tot de club van de 30-jarigen. In het dagelijkse leven ben ik ruim 10 jaar werkzaam als ITér bij de Gemeente Leusden en kan je me ook nog af toe achter bar bij Café Te Pas vinden. Uiteraard sport ik ook nog maar niet te actief. Als lid van het geweldige dartteam “Kip 7” gooi ik regelmatig een pijltje buiten, maar meestal in het bord.  En vanaf nu mag ik mijzelf Prins TUNUS XL der Carnavalleien noemen. Voor mij is dat natuurlijk een grote eer.

In 2005 ben ik door Patrick Te Pas meegenomen naar een van de feestavonden van de Carnavalleien. Ik heb toen ontzettend genoten van het enorme feest waarvan ik nog niet wist dat dat ook zo Trekkersgat gevierd werd. Na nog 1 jaar als “pink” te hebben meegelopen heeft de toenmalige raad mij in 2007 geaccepteerd als raadslid. In 2012 ben ik in bestuur gestapt van de Carnavalleien en heb ik inmiddels de functie van Penningmeester van Grootvorst Hans de Bruyn overgenomen.

Al een aantal jaar spookte het in mijn hoofd om een keer Prins Tunus te worden en nu i het moment dan eindelijk daar.

Uiteraard doe ik dit niet alleen en ben ik blij dat ik samen met mijn lieve vriendin Prinses Natalia en goede vriend en mede-raadslid adjudant Patrick Vissers  voorop mag  lopen in de polonaise.

Hoewel mijn achternaam nog wel eens de vraag oproept of ik Italiaanse roots heb, is dit niet het geval. Maar toch wil ik dit seizoen “een Italiaans Carnaval” vieren.

Wij hopen dat wij jullie tezamen met onze raadsleden en dames een onvergetelijk en vooral gezellig seizoen kunnen bezorgen, en zien jullie graag terug niet op één, maar het liefst op al onze feestavonden zodat we er met zijn allen een geweldig feest van kunnen maken!

 

Alaaf, Alaaf, Alaaf

 

Prins Tunus XL,

André Moro .

 

Leave a Reply