Secondant Peter en hofdame Brenda

Beste carnavallisten,

Daar zijn we weer. Voor drie jaar terug mochten wij de Carnavalleien al voorgaan als Prins Tunus XXXVIII en Prinses BrendaIMG_7537, samen met Secondant Rob. Dat was zo’n geslaagd seizoen dat we het gewoon nog een keer doen! Dit keer sluiten wij ons opnieuw aan maar dan bij de hofhouding van Prins Tunus XLI. Hij heeft ons gevraagd om hem dit seizoen bij te staan als Secondant en Hofdame en uiteraard vonden wij dit een hele eer. Na een hoop leuke voorbereidingen is het dan eindelijk zover en kan het seizoen van start gaan.

Binnen de vereniging zetten wij ons in via diverse commissies. Met de wagenbouw/optocht en versiercommissie zetten wij ons actief in binnen de vereniging en dit jaar is Brenda tot het bestuur toegetreden als secretaresse.

Het is een kort seizoen en daarom des te meer reden om van ieder uittreden een feestje te maken. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen en samen met onze Hoogheid en zijn Hofdame Natasja gaan wij ervan uit dat we een fantastisch en gezellig seizoen neer zullen zetten.

Hartelijke groet,

Secondant Peter en Hofdame Brenda