Prinsessen Brenda & Natasja en Secondanten Peter & Patrick

Beste Carnavallisten,

Een nieuw jaar, een nieuwe Prins, een nieuw begin. En wat voor jaar! Voor de Carnavalleien het 4e jubileum in haar geschiedenis. Dat belooft een groot feest te worden. En dat wij hier onderdeel van kunnen zijn vinden we erg leuk en bijzonder omdat deze samenwerking 3 jaar geleden is ontstaan.

In ons seizoen samen met mijn vrouw Natasja en Brenda als hofdames en Peter als mijn secondant, begon het balletje te rollen. We werden benaderd door de begeleiding van Tunus 44 of wij bij zijn Hofhouding wilden horen. Op zich is dat een hele eer dat je voor een mooi seizoen gevraagd wordt om de Prins te assisteren. Echter ging alles niet vanzelfsprekend. Want wie zou de Prins zijn? Hadden wij daar wel een klik mee? Waarom wilde de Prins persé ons vieren erbij? We hadden onze bedenkingen. Wilden wij na voor ons een leuk jaar, ons nog een keer zo inleven?
Zouden we ons seizoen nog wel kunnen overtreffen? Zouden we niet te vaak op dat podium staan? En meer van dat soort vragen. Na enige nachten slapen en goede gesprekken gevoerd te hebben, hebben wij toch besloten om onze Tunus 44 te volgen als zijn Hofhouding, want een vriend laat je niet staan.

Zo gezegd, zo besloten. Wij Patrick en Natasja, zijn diverse jaren actief geweest voor de Carnavalleien. Plots kwam daar vorig jaar een einde aan. Desondanks zullen wij op dit podium staan. We wisten dit van te voren en afspraak is afspraak. Hierna is het voor ons echt afgelopen en zullen wij ons richten op onze lieve kinderen. Rafael (4) zal zich op sommige middagfeestjes wel eens laten zien en op zijn eigen wijze een lekker feestje vieren. Anna-Alicia (1) zal zich vast verbazen over de kleding die papa en mama aantrekken voor ze vertrekken.

Voor ons, Peter en Brenda geldt: 3X is scheepsrecht. In dit jubileumjaar van de Carnavalleien, staan wij naast Prins Tunus 44 op het podium. Na twee fantastische seizoenen neergezet te hebben (Prins Tunus 38, Prinses Brenda en secondant Rob), en secondant en hofdame bij Prins Tunus 41), voelden wij ons vereerd om gevraagd te worden door Tunus 44. Met Rob daarbij in de begeleiding beloofde het weer een feestje te worden. Wel vroegen wij ons af: kunnen wij dit waarmaken? Tegen de tijd dat het jubileum plaatsvindt zijn we 3 jaar verder. Dan staan we misschien heel anders in het leven. Zitten we dan nog wel bij de Carnavalleien etc? En inderdaad.. alles is anders. Wat niemand, maar zeker wij niet hadden verwacht is dat we inmiddels geen raadslid meer zijn van de Carnavalleien. Wij hadden al besloten om na het jubileumjaar te stoppen als raadslid met de gedachte dat het na 14 jaar mooi is geweest. Om het 44 jarig jubileum mee te mogen maken zagen wij als een mooie afsluiting. Na vorig seizoen hebben wij besloten om per direct te stoppen, stiekem al wel wetende dat wij er het jubileumjaar nog bij zouden zijn. In een andere functie, maar zeker niet de minste. Want zoals al gezegd: afspraak is afspraak. Wij zullen naast Prins Tunus 44 staan als secondant en Prinses. Een mooiere afsluiting van 14 jaar lief en leed met de Carnavalleien kunnen wij in ieder geval niet bedenken. We zullen er zoveel mogelijk bij zijn, wellicht niet altijd in de volledige samenstelling want inmiddels hebben wij een prachtig kindje, Liam. Wellicht ziet u ons na dit seizoen nog een keer in kiel maar niet meer als raadslid of Hofhouding.

Wij wensen iedereen een mooi seizoen en zullen ons nog één seizoen de carnavalsgekte instorten en er een mooi feest van maken.

3X Alaaf,

Hofhouding Prins Tunus 44