Prinses Natalia

Prinses Natalia

Prinses Natalia

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Natalia Moroz en ik kom oorspronkelijk uit Polen. Sinds 3 jaar woon ik in Nederland en ben ik nu 2 jaar samen met mijn vriend André. Op dit moment werk ik in Amersfoort en ben ik druk bezig om de Nederlandse taal te leren. In mijn vrije tijd vindt ik het leuk om nieuwe plekken in Nederland te ontdekken en sinds kort dart ik ook in het team “Kaas8” bij Bar Eetcafé Te Pas.

Sinds ik mijn vriend ken ben ik ook met Carnaval in aanraking gekomen, wat ik erg leuk vindt om te doen. De groep heeft mij ontzettend warm ontvangen ondanks de cultuurverschillen en taalbarrière, hier ben ik ze dan ook zeer dankbaar voor!

De vorige seizoenen waren echt heel leuk en ik heb hier zeer leuke herinneringen aan over gehouden. Ik ben er van overtuigd dat ik daar een hele hoop momenten aan toe mag voegen. Dit jaar is natuurlijk heel speciaal, omdat ik de eer heb gekregen om naast Tunus XL als zijn Prinses!

Wij hopen samen dat wij, samen met de gehele raad, er weer een ontzettend mooi seizoen voor u van kunnen maken en zijn er van overtuigd dat dit gaat lukken.

Alaaf, Alaaf, Alaaf,

 

Prinses Natalia Moroz

Leave a Reply