Prinses Nicole

DSC_7220Jpeg (2)

 

Beste Carnavalisten,

Mijn naam is Nicole Veenendaal-Malestein, geboren en getogen Amersfoortse. Mijn wiegje stond aan de Leusderweg en ik ben opgegroeid in de toen moderne wijk Liendert. Sinds begin jaren 80 ben ik al samen met John. In die jaren heb ik intensief kennis gemaakt met het carnaval als dansmarieke bij CV De Scheepsvaarders en omdat mijn toenmalige werkgever Hans de Bruyn Tunus X werd.

De laatste jaren heb ik als raadsdame mee mogen lopen binnen De Carnavalleien. Na jaren van lobbyen is het sinds vorig seizoen toegestaan om als dame in de Raad van Elf opgenomen te worden. Deze kans is onmiddellijk gegrepen door 3 dames binnen onze vereniging, waaronder mijzelf.

Dit jaar mag ik naast John in “de spotlights” staan. Ik prijs de dag van de bekendmaking aangezien we een grote kennissenkring hebben en niemand in onze omgeving weet dat wij dit jaar zo’n belangrijke taak gaan vervullen binnen de vereniging. Dat geheimzinnige gebeuren is eigenlijk niets voor mij aangezien ik (meestal) een open boek ben……..

Ik hoop samen met jullie een geweldig leuk seizoen te hebben en laten we overal een feestje bouwen!

Met carnavaleske groetjes,

Prinses Nicole