Hofdame Chantal

Beste Carnavallisten!

Voor degene die mij nog niet kennen. Mijn naam is Chantal Lorjé-Veenendaal. Geboren en getogen in Amersfoort.  Ik ben in augustus 2018 getrouwd met Pascal Lorjé. Moeder van 2 jongens, genaamd Joey (5) en Jessy (1).

Ook ben ik de jongste dochter van John en Nicole Veenendaal. (TUNUS 43)

En nu dit seizoen sta ik naast mijn zus, Melissa, TUNUS 45!

Maar nu iets meer over mezelf.

Ik ben al van jongs af aan betrokken in het carnavalswereldje. In een narrenpakje liep ik al rond bij het kindercarnaval. Dit pakje heeft zelfs mijn vader nog aangehad, en dit jaar mijn jongste zoontje. Dus ik ben al druk bezig met het bijbrengen van carnaval in de opvoeding.

Ik kom van origine uit het kappersvak, maar ik ben nu werkzaam in de thuiszorg.

We gaan er dit jaar een beestachtig carnaval van maken!

Alaaf!

Chantal.