Adjudant Vincent

Hallo Carnavalisten,

Zal ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Vincent Vivié, jawel; de zoon van.  Al vanaf mijn 10e actief in de kapellenwereld en daarmee op spelenderwijs bekend geraakt met het carnaval. Mijn eerste optreden met Blaaskapel De Amersfoortse Verzekeringen was toen ter tijd bij de Carnavalleien in de Beringstraat en ik vond het overweldigend.
Nu, 12 jaar later kennen de meeste mij als percussionist  van De Amerblaozers waar ik in zowel het binnen- als buitenland met veel plezier speel.

In het dagelijks leven studeer ik HBO Bedrijfskunde-MER in Amsterdam, heb ik mijn eigen bedrijfje “VinTent-Partyverhuur” , doe ik verschillende werkzaamheden bij het  bedrijf van mijn vader en  ben ik actief binnen het muziekverenigingsleven en de gemeentelijke politiek.

Het carnaval is iets wat daar dit jaar bij komt.

Het carnavalsleven heb ik altijd vanaf een andere kant beleefd. Hetzij als muzikant, de zoon van de adjudant van Joris XXXII of als feestvierder.
Ik heb er dan ook geen minuut over hoeven nadenken  om het carnaval van nog dichterbij mee te maken, toen ik gevraagd werd om samen met Sjaak mijn vader te begeleiden bij de gezelligste vereniging van Amersfoort.

Ik kijk er naar uit om met jullie allen van dit korte seizoen een knalseizoen te maken en wens jullie daar heel veel plezier en ook succes mee, want dat carnavalvieren een topsport is heb ik allang gezien.

 

Een groet  en een driewerf ALAAF,

Adjudant Vincent

Leave a Reply